Menu sylwestrowe
Obiad
- kotlet de volaille
- ziemniaki z koperkiem
- bukiet surówek
Danie I
- zupa gulaszowa
Danie II
- eskalopki drobiowe w sosie pieczarkowo-koperkowym
- ryż jaśminowy
Danie III
- krokiety z kapustą i pieczarkami
- barszcz czerwony
Przystawki
- deska serów i wędlin
- tosty parmeńskie
- sałatka brokułowa z sosem czosnkowym i prażonym słonecznikiem
- sałatka włoska
- jaja w sosie tatarskim
- śledź po wiejsku
Napoje (serwowane bez ograniczeń)
- kawa, herbata
- lemoniada cytrynowa
- lemoniada pomarańczowa
- soki owocowe
- woda mineralna
Tort sylwestrowy
DJ Gardziu, muzyka z lat 80-90, najnowsze przeboje
Cena 580 zł / 1 para
Aby zarezerwować napisz lub zadzwoń do nas już teraz -> Kontakt